En magisk plats, en underlig historia

Vår dröm och vision
När vi träffades för över 20 år sedan, på den tiden då internet precis hade blivit en "grej", så inledde vi vår relation med timslånga samtal i den fasta telefonen. Från dessa samtal var den en sak vi båda såg i framtiden. Ett hus vid en sjö där vi kunde möta nya människor och vänner. Den här visionen hade vi båda och den har följ med oss hela tiden genom alla våra äventyr. Och allt eftersom vi växt som familj, individer och med vårt företag har visionen växt med oss. När vi 15 år senare valde att gifta oss fick vi av en god vän uppgiften att måla vår framtid om 5 år. Det vi då båda kom fram till var att vi började bli redo för att hitta just den där platsen. Vi målade vår drömplats med allt som kan tänkas finnas om man nu fritt får drömma.. Det här var i Juli. Efter bröllopet började se oss omkring och besöka hus som skulle kunna vara intressanta. Tills en dag i december då vi så en annons på en herrgård i Ramnäs. Ramnäs var ligger det? Fastigheten var alldeles för stor för vår tanke, men när man väl börjat leta så åker man och tittar för att skaffa erfarenhet också. Så det var planen. föga kunde vi ana att vår plan och den "verkliga planen" var två olika saker
Så här är vi nu, på vår drömplast och skapar möjligheter och förutsättningar för människor att njuta av dessa vackra omgivningar, på denna magiska plats.
Köpet blev klart i januari och vi flyttade in i April.
Då började det verkliga äventyret. Att renovera och bygga upp en plats som känns som ett hem men som är en plats tillgänglig för alla som söker efter en unik och personlig känsla till sin konferens, sin fest eller kanske sitt bröllop.
När vi senare tar fram vår bild som vi ritade på vårt bröllop blir det mer mystisk.
Inte bara uppfyller Herrgården precis alla våra krav - som egentligen var mer en kombination av vilda drömmar och önskningar. Det som chockerar oss absolut mest och gav i varje fall mig kalla kårar är det vi tittar på, det vi ser – stående på uppfarten vänder vi oss långsamt, långsamt mot varandra och konstatera att den Herrgård vi står framför inte bara är lik den Herrgård vi ritade på vårt bröllop drygt ett år tidigare - utan är en direkt kopia av vår teckning, eller tvärt om, hur man nu ska se det.
Livet är fullt av underliga och fantastiska sammanträffanden, ibland omöjliga, ibland oförklarliga – jag tror det är det vi människor ibland kallar för magi – en magisk plats.
Välkommen till Tersmedenska Herrgården - Där drömmar blir uppfyllda.