parallax background

Kuskens Café och Inn

Tersmedenska Herrgården var högsätet för en av Sveriges rikaste familjer under skiftet mellan 1700- till 1800talet. En sådan familj, en sådan plats krävde sin ansenliga mängd hästar, vagnar och kuskar.
Och det var i den gula hästskoformade byggnaden utanför Herrgården som alla dessa bodde lyckligt tillsammans – och därav namnet: Kuskens Café och Inn.

Kuskens Café

Här kan du under årets sommarmånader fika, äta, ta en picnic i parken, hyra kanot och bara må allmänt fantastiskt. För aktuella öppettider och meny, gå till www.kuskenscafe.se

Kuskens Inn

Precis som kuskarna på den tiden, är det nu möjligt att övernatta här. Under 2016 har vi totalrenoverat en del av byggnaden och skapat 3 fantastiskt mysiga rum där du kan övernatta och få frukost om du önskar. Och även om rummen är underbara så är det upplevelsen av vad du möter när du öppnar dörren på morgonen som är det absolut bästa. Vad det är, lämnar jag upp till dig själv att upptäcka.
Rum 1: 2 bäddar
Rum 2: 4 bäddar
Rum 3: 2 bäddar
Priset är 350 kr per person och natt. 100 kr tillkommer för lakan och handduk. Önskas frukostpaket tillkommer 50 kr /person. Vill ni lyxa till det bokar ni vår fullskaliga frukostbuffé för 125 kr/person