Bagarstugan

För en magisk kväll

Bagarstugan

1600-tal i modern tappning


Planerarna för TV-programmet ”en sommar med Ernst” var hit för något år sedan för att inspektera om Herrgårdens bagarstuga skulle kunna vara det perfekta projektet för TV-rutan. Av någon anledning valde de en annan bagarstuga vilket vi så här efteråt är glada för. Och varför vi är glada för det är för att vi, de nya ägarna - då fick lägga precis så mycket planering och pengar som vi ville för att skapa den perfekta Bagarstugan.

Den är byggd någon gång i början av 1600-talet så den är inte bara egendomens mysigaste plats, den är också egendomens äldsta plats. Med extremt mycket kärlek och tid är den nu, anno 2016 helt renoverad i gammal stil och en vackrare plats är svår att befinna sig på.
parallax background

Bagarstugan

En mysig plats

Hyr bagarstugan


Om du vill ha en magiskt härlig kväll med kollegorna, fira av en jubilar eller någon som fyller år så kommer du att ha svårt att hitta något som överträffar den här platsen. Du kan om du vill laga maten själv eller hyra in en kock via oss. Alkohol finns att köpa på plats.

Vad ingår


I bagarstugan har du en fullskalig grill för upp till 25 personer, en Murika på 1,2 meter i diameter, självklart rinnande vatten och en ismaskin som tillverkar 20kg/dygn, en 400 år gammal pizzaugn som gräddar fyra pizzor i taget och en ölkyl med 80 kylda ölflaskor. Utanför bagarstugan har du en terrass där 40 personer med enkelhet kan sitta och njuta av utsikten av det brusande vattnet i forsen medan solen går ner över sjön.